Що таке порнографія: шпаргалка з поясненнями 40 найвідоміших видів фільмів у категорії 18+

Очевидно, що порно фактично вже давно не вважається чимось скандальним. Люди не приховують, що переглядають порнографію, вони не соромляться цієї реальності. Згідно зі статистикою, понад 50% усього населення планети хоча б раз насолоджувались фільмами для дорослих. Більше того, зараз порнографічним веб-контентом наділені не лише фільми, а й ігри, фотографії, мюзикли…

Порнографічна індустрія набирає величезних обертів і здатна створити конкурентів навіть для Голлівуду. Кожна людина тут обов’язково знайде щось своє, адже порнографічні товари створюються на будь-який смак і вибір, будь-якого жанру. Тим не менш, доцільно мати на увазі, що фільми для дорослих дуже рідко створюються в будь-якому типі однієї конкретної категорії.

Отже, перейдемо до стилів порно.

Домашня порнографія (аматорські/аматорські порнофільми).

Це відеокліпи, зняті на аматорську електронну камеру та завантажені в Інтернет, де звичайні люди займаються сексом, часто у своїх власних домівках. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють непогані гроші, займаючись сексом із коханою для власного задоволення. Саме ця категорія зараз стрімко набирає популярність і користується популярністю у любителів порнографії.ви можете знайти більше тут порно скачать торрент бесплатно русская версия з Наших статей

Мабуть, повністю розірвані тіла порнозірок і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​зараз досить нудні для цільового ринку. У домашньому порно легко можна знайти справжні реалії, справжній секс, а не за рукописом. Однак ви повинні бути готові побачити, чого втрачає професійна порнографія: незграбність деяких рухів, не найпозитивніші звуки чи домашніх улюбленців, які раптово з’являються в конструкції.

Пародійна порнографія.

Ми обговоримо вибачення досить відомих фільмів чи телевізійної колекції. Порноіндустрія не просто створює абсолютно нові порнорозробки, але також процвітає нижче. Режисери створюють х-рейтингові версії майже всіх популярних фільмів.

Порно за расою.

Якщо ви є послідовником певної національності, після цього сектор порнографії фактично подбав про вас і в цьому. Порнографічні веб-сайти, як правило, надають клієнтам ряд розділів із порнографією, відсортованих за громадянством. Ви обов’язково знайдете 18+ відеокліпів на свій смак серед японських, мулаток, росіянок, німкень і навіть арабок.

Фільми з МІЛФ/МІЛФ.

Це жанр порнографії, який отримав таку назву внаслідок основних осіб сексуальної активності – дорослих жінок. Вона не обов’язково має бути справжньою мамою будь-кого у відео. Головне, що між супутниками порнографії приблизно однакова різниця у віці: матуся має похвалитися мамою іншого актора. І, природно, має бути тепло.

Лесбійська порнографія.

Цей жанр неодмінно розкриє вам усі можливості гомосексуального сексу між жінками. Лесбійське порно залишається однією з найпопулярніших категорій порнографічної індустрії як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних хлопців і хлопців.

Порно для дорослих.

Цей стиль може представляти секс, коли обидва супутники старші, або один із них може бути молодим.

Геї.

Стиль, до якого належить порно з гомосексуальними чоловіками. Існує своя система піджанрів: «Перший раз»; і “& ldquo; Зваблення гетеросексуального хлопця” & rdquo; та інші

.

Величезні груди. Цей жанр стоїть окремо від інших жанрів порно на будь-якому важливому порносайті. Він складається з будь-якого відеоролика, у якому зображена жінка з великим або дуже великим бюстом.

Секс у громадських місцях.

Це може відбуватися де завгодно: у дворі власного будинку, в парку, посеред вулиці, в громадському транспорті… Безперечно, представлені всі відеоролики цієї класифікації. Тому не варто наголошувати на головних персонажах секс-діяльності, адже в такому ролику простолюдинів точно не звинуватить у непристойній поведінці. Навпаки, вони можуть навіть приймати активний компонент.

Феміністичне порно.

Цей стиль належить до абсолютно нових, які з’явилися зовсім недавно. Так склалося, що головну роль в порнографічній організації виконують хлопці. Погляд на те, якими мають бути фільми для дорослих, виробляють представники сильної статі. І феміністична порнографія відповідає на це зміною та підходом. Це стосується, насамперед, акторів і актрис. Отже, зарплати на зйомках повинні бути рівноцінними як для чоловіків, так і для жінок. Про всі дії в порнофільмі потрібно говорити з жінками. Рівна оплата праці та узгодження з ними всіх хвилин у фільмі;

Секс утрьох.

Це окремий жанр, але часто він може включати лесбійське, гетеро- та гомосексуальне партнерство.

Жіночий оргазм.

Часто за цим стилем виступають фільми зібраних жіночих оргазмів. Часто знімається з піснями.

Великий півень.

Ситуація з цим жанром нагадує жанр “великих грудей”. До цієї категорії входять відео самців, які пишаються своєю анатомією.

Ректальний

Статеві контакти з інфільтратом у пряму кишку. Цей жанр є одним з найбільш затребуваних і зустрічається практично в кожному порнофільмі. Навіть лесбійські фільми, в яких використовуються сексуальні іграшки, не є винятком.

Моральне порно.

Ох, ці сучасні візерунки! Цей жанр порно відрізняється приємною атмосферою і характером колекції. Зірки цього жанру часто складаються з пар, хороших друзів або справжніх шанувальників.

Самозадоволення або Соло.

Відео жанру зі сценами самозадоволення жінок або чоловіків.

Оргії чи командний секс.

Командний секс можна назвати, якщо в ньому бере участь більше 3 осіб. Крім того, стать порнозірок може бути різною. Хоча ця категорія є незалежною, її часто можна знайти в таких категоріях, як «гей-порнографія» або «лесбіянки».

Порнографічні анімації.

На жаль, не всі наші сексуальні фантазії можуть бути реалізовані з реальною людиною. Можливо, саме тому ця категорія була винайдена. Анімаційні фільми представлені в широкому асортименті, а особлива перевага віддається японським мультикам –- Хентай. Він поділяється на такі види, як: Арм (сексуальні стосунки з істотами, які мають фалічні щупальця), Бара і Яой (чоловічі гомосексуальні стосунки), Юрі (лесбійські інтимні стосунки), Футанарі (за участю гермафродитів), Ерогуро (складається зі сцен насильства). , Лолікон і Сетакон (статеві стосунки з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Кілька людей знають, що ця абревіатура насправді розшифровується як: рабство (зв’язування), верховенство, садизм, мазохізм. Власне, у цьому прямому ефірі йдеться про веб-контент порнографії цього жанру. Крім того, не завжди інтимні стосунки можна відобразити у фільмах. Нижче ви можете побачити демонстрації фетишів, пов’язаних компаньйонів, сцени збентеження чи покарання. Традиційно БДСМ-порнофільми можна розділити на два типи: maildom і femdom. Перша з цих категорій включає фільми, керовані хлопцями, друга – фільми з домінуванням жінок.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми в цьому стилі спеціалізуються на сексі з трансвеститами чи трансгендерами. Зазвичай це трансгендерні жінки.

Навчальні порнофільми.

Стиль порно виник не так давно. Він різко відрізняється від звичайних порнофільмів, які не постійно відображають факт. Основна мета навчальної порнографії –– показати людині, як правильно займатися коханням.

Мінет.

Напевно, прелюдія проявляється практично в кожному порнофільмі на одному або додатковому рівні. Однак він також існує як інший стиль.

Ретро порно.

Ця категорія охоплює фільми для дорослих, зняті в основному у 80-х і 90-х роках. Головна їхня відмінність полягає в тому, що актори порнографії того часу були ближче до звичайних людей, ніж сучасні дорослі кіноактори з ідеальною зовнішністю.

Порнографія з подвійним проникненням.

Цей жанр складається з фільмів, які містять сцени сексуальних стосунків одночасно в двох проявах: генітальному та анальному. У цьому порнозіркам можуть допомогти різні секс-іграшки.

Що таке порнографія: шпаргалка з поясненнями 40 найвідоміших видів фільмів у категорії 18+

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких порноактори мають статеві зносини з чоловіками та жінками одночасно. Часто це включає командний секс.

Міжрасовий секс.

До цього стилю відносяться фільми за участю представників різних рас нашої планети. Найчастіше тут грають в порівняння: білошкірі і темношкірі зірки займаються сексом.

Грубий секс.

Цей стиль може бути самостійним, не входити до групи БДСМ.

Електронна веб-камера або Live-Cam.

Категорія передбачає видимість певної спонтанності того, що відбувається в кадрі. Це не попередньо записані відео. Вибравши цю групу, ви матимете можливість «підглядати» за сексом будь-якої пари або навіть окремої веб-версії. Конструкції камер добре заробляють, виконуючи бажання глядачів (мастурбація чи танці еротичних танців) у реальному часі.

Порнографія віртуальної реальності.

Ця категорія стала причиною існування відносно доступних пристроїв VR (пристроїв віртуальної реальності) і винахідливості на сучасному ринку. Так почали з’являтися порнокліпи, які стирають межі між правдою та віртуальним вигаданим світом.

Прихована камера.

Фільми для дорослих, нібито записані за допомогою прихованої камери. Вони не мають високої якості зображення.

Функція для розваг або косплею.

Фільми цієї категорії не обмежуються звичайними рольовими іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Тут представлено все їх різноманіття, а акторам подобається втілювати улюблених глядачами персонажів із публікацій та екранізацій, а також улюблених коміксів.

Кастування.

Одна з найвідоміших категорій порно. Ця категорія складається з відеокліпів із налаштованим розповсюдженням акторів-початківців або актрис, які намагаються знайти роботу на порноринку.

Романтичне порно.

Стиль визначається якісними порнофільмами преміум-класу, добірними саундтреками, оформленням та акторською грою. Слід зазначити, що секс, знятий таким чином, більше нагадує заняття любов’ю, а не просто статевий акт.

Кунілінгус.

Тип прелюдії, коли язиком супутника просуваються зовнішні жіночі статеві органи. Секс у цій категорії може бути як лесбійським, так і за участю чоловіка.

Гонзо порно.

У цьому жанрі електронну камеру поміщають у спеціальний засіб для створення ефекту, у якому відвідувач ніби потрапляє всередину самого фільму для дорослих.

Фістинг.

Крім того, одна з найвідоміших категорій порно. У фільмах для дорослих у цьому стилі демонструється сексуальна практика, коли кілька пальців або руки поміщають у пряму кишку чи піхву.

Буккаке.

Ця порнографічна категорія японського походження. Його основна відмінність і функція полягає в тому, що багато людей кінчають на одного порноактора чи актрису.

Інцест.

Порно, яке зображує сексуальні зв’язки між членами сім’ї. У багатьох країнах ця категорія заборонена. Однак люди з порносфери знаходять обхідні шляхи і тут, знімаючи та публікуючи в мережі, наприклад, секс між зведеними братами та сестрами.

You May Also Like

Avatar

About the Author: Micky Aron